, , ,

Synergy Therm Exfoliate Toner – 100ml

10,95 

Το απολεπιστικό μας τόνερ με σύνθεση γλυκολικού οξέος (AHA) και γλυκονολακτόνης προσφέρει απαλή απολέπιση, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό.

Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 50€ και άνω με BOX NOW!
  • Δωρεάν δείγματα με κάθε παραγγελία
Το απολεπιστικό μας τόνερ με σύνθεση γλυκολικού οξέος (AHA) και γλυκονολακτόνης προσφέρει απαλή απολέπιση, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό. Το Γλυκολικό Οξύ είναι ένα φυσικό Άλφα Υδροξυ οξύ (AHA) που απολεπίζει απαλά το δέρμα, μειώνοντας την υπερμελάγχρωση. Το γλυκολικό οξύ βοηθάει σε πολλά δερματικά ζητήματα και είναι πολύ αποτελεσματικό χάρη στο μικρό μοριακό του μέγεθος. Είναι το πιο ισχυρό από όλα τα AHA και για αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή καθώς μπορεί να ερεθίσει το δέρμα εάν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο. Το γλυκολικό οξύ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε κανονική, μικτή και λιπαρή επιδερμίδα, ωστόσο εάν το δέρμα θεωρείται πιο ευαίσθητο ή ξηρό συνιστάται να προσέχετε περισσότερο κατά τη χρήση του προϊόντος.Η γλυκονολακτόνη είναι ένα Πολυ-υδροξυ Οξύ (PHA) με απολεπιστικές, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.Ιδιότητες του γλυκολικού οξέος:
  • Απολεπιστική δράση:  Ως χημικό απολεπιστικό, το γλυκολικό οξύ απομακρύνει το εξωτερικό στρώμα των κυττάρων του δέρματος και του επιτρέπει να ανανεωθεί.
  • Ενυδατική δράση: Το γλυκολικό οξύ, είναι ένας σημαντικός ενυδατικός παράγοντας, καθώς προσελκύει και δεσμεύει το νερό στα κύτταρα του δέρματος.
  • Αντιβακτηριδιακή δράση: Μιαμελέτη του 2020 αναφέρει ότι σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις, το γλυκολικό οξύ μπορεί να περιορίζει την ανάπτυξη βακτηρίων.
  • Αντιγηραντική δράση:Το γλυκολικό οξύ περιορίζει τα ορατά σημάδια της γήρανσης του δέρματος, ενώ ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.
Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το μία φορά την εβδομάδα. Η συχνότητα χρήσης μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με την ανοχή του δέρματος.Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, μπορει να παρουσιαστεί αίσθηση μυρμηγκιάσματος που θα εξαφανιστεί γρήγορα. Εφαρμόζετε πάντα Spf Daily Use Sunscreen 50+ κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν χρησιμοποιείτε το τόνερ.
Ιαματικό Νερό, Γλυκολικό Οξύ, Χυμός Φύλλων Aloe Barbadensis, Γλυκερίνη, Προπυλενογλυκόλη, Ουρία, Υδροξείδιο του Νατρίου, Φαινοξυαιθανόλη, Πανθενόλη, Ξυλιτόλη, Τριαιθανολαμίνη, Γλυκονολακτόνη, PPG-26-Βουτεθυλ-θεδρογονογλυκερίνη, PPG-26-Butethylhedrogen-4, E. Κιτρικό οξύ, εκχύλισμα φύλλων Camellia Sinensis, βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο.
Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, σε θερμοκρασίες μεταξύ 5°C και 25°.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Καλάθι αγορών
error: Content is protected !!