, , , ,

Orjena Natural Moisture Mask Sheet Collagen – 25 ml

2,30 

Υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης, που περιέχει κολλαγόνο που συμβάλλει στη ζωντάνια, την ελαστικότητα, την απαλότητα και τη λάμψη του δέρματος.  Το κολλαγόνο στη μάσκα διεγείρει τη σύνθεση στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Προσφέρει αίσθηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας, λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος. Αυτή η μάσκα θρέφει το δέρμα δίνοντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Διαθεσιμότητα: 7 σε απόθεμα

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 50€ και άνω με BOX NOW!
  • Δωρεάν δείγματα με κάθε παραγγελία
Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, προστατεύει τις μηχανικές του αλλαγές, υποστηρίζει τη δραστηριότητα της επιδερμικής στιβάδας.Συνιστάται: για κάθε τύπο δέρματος, για ξηρό δέρμα, για κουρασμένο δέρμα.Οφέλη: Ενυδάτωση, αντι-γήρανση & Ξανάνιωμα.
  1. Μετά τον προ-καθαρισμό του προσώπου, εφαρμόστε τη μάσκα στο καθαρό / τονωμένο δέρμα.
  2. Περιμένετε περίπου 15-20 λεπτά για να δράσει η μάσκα και τα συστατικά που περιέχει να εισχωρήσουν στο δέρμα και μετά αφαιρέστε τη μάσκα από το πρόσωπό σας. Κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας στο δέρμα με την υπόλοιπη ουσία/υγρό με κυκλικές κινήσεις για καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση.
  3. Εφαρμόστε την υπόλοιπη ουσία σε όλο το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού.
Νερό, μεθυλοπροπανοδιόλη, γλυκερέθ-26, βουτυλενογλυκόλη, πολυσορβικό 20, βεταΐνη, κόμμι ξανθάνης, φαινοξυαιθανόλη, καρβομερές, τριαιθανολαμίνη, αλλαντοΐνη, αιθυλεξυλγλυκερίνη, υδρολυμένο κολλαγόνο, δινάτριο EDTA-εξάνιο, 1,2 Fragrance
Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, σε θερμοκρασίες μεταξύ 5°C και 25°.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Καλάθι αγορών
error: Content is protected !!